Autor: 021.rs

Novi Sad
27.05.2021.
07:36 > 07:45
Zaštitnik građana pokrenuo je postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Osnovne škole "Slavko Rodić" iz Bačkog Jarka.
  • Cccc

    27.05.2021 15:01
    Tuziti roditelje pocinioca zla i izopstiti iz svih pora drustva, a njihovu decu u popravni dom a kada postanu punoletni u centralni zatvor na prevespitanje dozivotno za nauk buducim mogucim manijacima.....
  • šta

    27.05.2021 11:16
    reći
    Šta reći ništa novo, a imamo dovoljno bolesnih građana.
  • NS

    27.05.2021 10:33
    DECA su dobila svoja prava ali ne i OBAVEZE ! /jos u vrticu/ RODITELJI su dobili svoje OBAVEZE ali ne i PRAVA!
  • vladaNS

    27.05.2021 10:27
    ?
    Žao mi je što se ova dvojica a i njihovi roditelji nisu zamerili mom drugaru Bubiju. On bi to rešio bez nesposobnih savetnika, psihologa, direktora škole
    svih onih koji se trude da se što manje mešaju u svoj posao. Nisam za nikakvo nasilje, ali sam kada su ovakvi slučajevi u pitanju da se poštuje Zakon i drakonski se kazne svi. Oni koji su maltretirali dete, roditelji, a i paraziti, drektori, psiholozi i slična žgadija koga ne preduzima ništa. da zaštite nesrećnu decu. Pozdrav iz Vojvodine
  • Charles Lynch

    27.05.2021 09:59
    Izbegavanje odgovornosti
    Opet. Nisam ja osnovao školske programe, niti postavio nadležne službe, kao i da nemam veze sa propisima i njihovom primenom.
    Dakle, nepostojanje odgovornosti od strane onih koji su iste formirali, postavili, odredili školsko gradivo, kao i odgovornost svih pojedinaca u pedagoškom sistemu, kontrolisali sprovođenje propisa, i pa, sve je sjajno prema ministru prosvete, a i on bi mogao da kaže neku reč, osim njegove odgovornosti mogao bi da da ostavku ili kaže da je i on deo greške ......
    Ma, mlaćenje prazne slame. Opet će se kola razbiti o marginalnim figurama, a ovi koji su iznad ili južno odredili sve ovo, će se opet i opet i opet izvući od odgovornosti.
    Zao mi je dece, tog deteta, mi smo ti koji smo ih deformisali u odsustvu bilo kakve kulture. Ma, sve će biti isto, samo dečaku nikada.
  • anonimus

    27.05.2021 08:59
    Sada našao da kontroliše, a svi su znali da je taj osmak opasan po okolinu, čak ne samo po đake već i profesore. Ali škola je totalno nemoćna da uradi bilo šta jer su deca pa i ovakva zaštićena kao beli medvedi. Nije ovo prvi ispad u toj školi, samo im je problem što ovaj nije zataškan mada su i to pokušali.
  • Pravnik

    27.05.2021 08:41
    Pravnik
    Bla,bla,bla,...uzimaju nase novce za nista! Inace pocinioci ovog dela ce sve negirati. Ispasce daih je zrtva terala na takvo delo i zaigrace na zrtvinu ometenost u razvoju. Bice odstranjeni iz te skole a zrtvi obavezno lecenje. To vam je pravosudje. A emocije i pravda...hm..za to se covek mora sam izboriti. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna